Sunday, April 13, 2014

Imaginary encounter between Fernando Pessoa, Pablo Picasso, and Louise Brooks.

Today in Barcelona, Spain -- an imaginary encounter between Fernando Pessoa, Pablo Picasso, and Louise Brooks.


There will be a staged reading of Imaginary Encontros, the title of a text by Hélder Costa, playwright and Portuguese director - with the participation of 21 players from the Catalan theater scene. This special event takes place at the El Born Centre Cultural (Pl Comercial, 12, Barcelona, 08003).

-----

Els Encontros Imaginaris són set lectures dramatitzades a partir dels textos de l’Hélder Costa, el dramaturg i director portuguès, -excepte una-, amb una senzilla i cuidada posada en escena dins la peculiar atmosfera de la Sala Moragues del Born CC, i que comptarà amb la participació de 21 intèrprets de l’escena teatral catalana.

Als Encontros Imaginaris, diversos personatges històrics universals conversen en format de tertúlia, despertant somriures i complicitats a partir d’uns textos plens d’intel·ligència i d’humor.

En aquesta primera edició al Born CC podrem comptar amb un Encontro Imaginari, l’últim, escrit per Josep Maria Benet i Jornet, que posarà a conversar el gran Àngel Guimerà amb en Frederic Soler (Pitarra) i la Margarida Xirgu!

No comments:

Post a Comment

Related Posts

POPULAR POSTS